ljudje se nočejo cepit, …

October 31st, 2009

ker nočejo še umreti. Ker so v cepivu strupi (živo srebro!). Ker je cepivo naštimano tako, da bo večina cepljenih umrla v 10 letih.

to so izjave, ki so jih mimoidoči dajali na eni televiziji in ki jih berem na internetu. Kdaj smo postali država totalnih idiotov? Sem kaj prespal?7 Responses to “ljudje se nočejo cepit, …”

 1. Tea Says:

  Prespal si predsednico Helsinškega monitorja Slovenije za človekove pravice: http://drugidom.net/odgovornost-medijev-o-smrtonostnosti-cepiva-proti-svinjski-gripi/

 2. Tea Says:

  aja, pozabil si omenit najboljši odgovor: “Ker je vse nekaj umetno tam not v cepivu, nič ni naravno.”

 3. falda Says:

  lol.

 4. Jernej Says:

  Jaz se nebi cepil pa če bi bilo obvezno … vsak po svoje, sem pa dokaj zdrav in nisem nikoli mel kakšnih gripic al pa česa, res pa je, da pazim na odpornost, imunski sistem RTM! :)

 5. Tea Says:

  če ne uporabljaš reikija, ti mleko ne bo nič pomagalo.

 6. Tadej Says:

  Ja, prespal oz. spregledal si še teorijo zarote (in to neverjetno popularno teorijo zarote; glej npr. tudi tole diskusijo na Slo-Tech), ki pravi, da za vsem skupaj stoji grupa “Bilderberg” in ostale svetovne elite in da je cilj le-te (oz. kar celotne farmacevtske industrije) pomor nič manj kot 5 milijard svetovne populacije (mimogrede, že to je paradoks, ker namreč kaj pomaga farmacevtskim podjetjem, če ne bo več ljudi, kateri bi kupovali njihova zdravila oz. na katerih bi oni služili).

 7. fett Says:

  ja, tisto na slo-techu sledim … groza, kakšne a absurdne teorije zarot ljudje verjamejo. Med nami res živi konkreten procent idiotov.