Pahor: strike one

November 28th, 2008

Türk všečno trden, objektiven in konsistenten: Rupel ni vreden zaupanja za take funkcije. Ljudstvo se strinja, nihče noče več gledati te podlasice, lignja, večnega ministra. Pahor pa dela idiotske kompromise, ki jih ne bi smel. Jaz sem letos volil za to, da NE BI več gledal Rupla — volil za SPREMEMBE. Rupel nima kaj početi na taki funkciji; v zadnjih letih se je izkazalo, da je nesposoben in dela neumnosti. Pahorjev večni kompromisni pristop nam bo (kar smo sicer pričakovali) še delal sive lase. Če mu predlagam, da ga za to potezo ruknem na gobec, pričakujem kompromisen predlog, da na gobec ne, lahko pa ga boksnem v želodec. Tudi prav.4 Responses to “Pahor: strike one”

 1. Tea Says:

  “Pahor je svojo odločitev glede Rupla obrazložil z besedami, da ga je za sodelovanje prosil zaradi njegovih velikih izkušenj.”

  Pa dobro, kaksen idiotizem, no!! Izkusnje valjda ne morejo biti edini pogoj, saj bi sicer vsakdo moral ostati minister do smrti, mladi pa nikoli ne bi imeli nobenih moznosti. Kaj ti pomagajo izkusnje, ce si NEVREDEN ZAUPANJA??? Izkusnje v egoisticnem,, brezobzirnem promoviranju lastnih interesov – najpomembnejsi pogoj za ministra.

  Pahor kreten.
  Ful sem besna.

 2. Krof Drakula Says:

  Očitno lahko pri Pahorju dosežeš vse, dokler se sam ne premakneš. Ne vem, kako se lahko sam tako obrne na lastnih petah glede svoje ocene Rupla.

  Me prav zanima, kaj bo dobil v zameno za Rupla. Če mu je sploh bilo kaj ponujeno. V primeru, da pa je Rupel enostavno prišel do njega in mu rekel, “jaz bi imel pa stolček,” on pa mu ga enostavno ponudil, ker se ni pustil premakniti, pa Pahorju ne odpustim.

  Grow a fucken backbone, dude. Seriously. Mehkužci so dobri samo za poleg krompirja in česna.

 3. Tea Says:

  On dejansko verjame, da s svojo konsenzualnostjo dokazuje nekaksno vzviseno moralno pozicijo. Tudi ce sklepa kompromis s hudicem. Kajti vsa mnenja so enako vredna, vsi pogledi enako pravilni. Mi pa moramo samo najti sredino.

  Kako lahko clovek tako razmislja po dopolnjenem 20. letu, mi ne bo nikoli jasno.

 4. hope Says:

  Še najbolj v tonu nepolitičnega gledanja se vprašam: D.R. je kandidiral čisto na drugi listi in pred volitvami so ga tudi direktno vprašali, ali bi bil v koaliciji s tem in onim in med drugim je tudi povedal, da z D.R. NE. Zdaj, kar naenkrat pa je spet Evropski…
  Ni vesoljček noben, niti DR a sprašujem se, čemu so volitve sploh imele smisel in komu potem verjet, če pa nekdo igra skoraj glavno vlogo in se prosto sprehaja od ene strani do druge…
  Ne razumem ne Pahorja (in nekaj je v tem…) ne tudi D.R..
  In kakšne bi bile volitve oz. izid le-teh v primeru, da bi pol stranka SD napisala, da bo imela posebnega odposlanca…V tem primeru gre pa za še kaj več, tu pa so glasovi ljudi, ljudstva, ki je šlo na volitve…
  Prevara? ali ponovne volitve?
  politika?
  Lep pozdrav, presodite sami