ranjena xsarca

May 20th, 2008

ponoči s sobote na nedeljo se je nek kmet na parkirišču temeljito zarinil v mojo preljubo xsarco, parkirano lepo v boksu. Vbočil in popraskal je zadnja leva vrata, odrgnine pa je potegnil še preko voznikovih vrat. Listka seveda ni pustil (na CPPju te dejanjsko učijo, da če lastnika ni v bližini, pustiš listek s kontaktnimi podatki), škode pa bo verjetno za par stotakov, ki bodo seveda odfrčali iz mojega žepa. Verjetno se je zaril s svojim sprednjim desnim koncem, tako da ima prasec (ali mogoče prasica?) v najslabšem primeru počen odbijač na vogalu. Se mi je pa sprožil alarm, ki je spraznil akumulator, tako da smo zadevo naslednji dan morali vžigati na kable. Od srca se zahvaljujem neznanemu vozniku! No, ali voznici, da ne bom seksist. Naj se ti žlica ob naslednjem obroku spremeni v živo srebro!9 Responses to “ranjena xsarca”

 1. trik Says:

  hoces rect da ti je avto celo noc piskal?
  pol si pa lah vesel da ti ga ni kdo z buldozerjem utisal :))

 2. Nina Says:

  ampak.. there is no spoon!

  :(

 3. ceri Says:

  Take je treba orng sankcionirati!!!

 4. falka Says:

  :((((

 5. Roky Says:

  Škoda, mogoče bo pa bral tole in dobil slabo vest, da se bo to enkrat njemu zgodilo … in te poklical:)

 6. kai Says:

  boga moja xsarca buskasta :(

 7. fett Says:

  roky: i wish :)

 8. brezimenko Says:

  kuko ti je pa lahko alarm spraznil akumulator? kolkr jst vem se mora alarm po pov minute izklopit?

  aja pa da te še malo razočaram; par stotakov ne bo dost, če boš oboje vrata popravljal. Namreč jst mam saxoja in mi je en provtko zadnja leva vrata razbiv, poporavilo me je pa stalo 450€.

 9. fett Says:

  uff … 450€ :-O. Upam, da ne bo treba barvati …

  alarm se mi sicer ugasne, ampak je že precej star akumulator, mi je že občasno povzročil preglavice, tako da kmalu leti ven :)