kavakavakavakavakavakavakavakava

September 18th, 2006

Včeri sem totalno neprevidno spil kavo. Je blo prepozn popoldne, jo je blo preveč in je bla premočna. In še popolnoma nenavajen sem, kavo pijem zelozelo redko in še tisto zelo blago. Bi moral res pazit kaj zlivam vase, tko pa nisem bil pozoren na šalčko, ker se učim pa to.

Ni mi pomagal niti Thud, niti sudoku, niti tolčenje z glavo v steno. Ob ene pol petih zjutri sem se spraševal, zakaj sem buden kot 4 zajci. In pol me prešine: kava, itak. Mrš nekam.

Ob ene pol devetih zjutri mi je šlo to, da ne spim, že tok na živce, da sm se odloču ostat pokonc. In takrat je začela kava popuščat in zaspanost napadat na polno …7 Responses to “kavakavakavakavakavakavakavakava”

 1. widra wanda Says:

  Našla se je še ena nenavajenka na kavo – točno enako inu natanko tako se vedno kadar popijem kanček preveč kave. In kanček preveč je pri meni že zelo hitro, ker v bistvu ne pijem kave z mlekom, temveč mleko s kavo:)

  Saj če imaš naslednje jutro čas spati, potem sploh ni problema. Problem nastane, če temu ni tako.

  Čimmanj kave, prosim!:)

  lp

 2. fen od čaja Says:

  men se je isto zgodil od ene enga litra čaja. Sem pa na srečo zaspal enkrat okol petih. Tko da očitno je čaj boljši!!!
  Ja in jst nisem mel časa spat!!! [sem skor na kolesu zaspal]

 3. domn Says:

  kava := drek, zapomn si!
  Če hočeš bit pokonc brez takih posledic, priporočam multivitaminske soke (al pa razne cedevite, foster-clarki,…). Držijo te pokonc, morš pa večkrat na wc :)

 4. šaci Says:

  ja no, stvar okusa. pa previden moras bit, ce si obcutljiv

 5. falka Says:

  Men se zgodi edin to (ce tankam kavo prepozn), da sem FUL zaspana in cist crknjena, ampak ne morem spat, ker sm zivcna. Herc mi nabija. Se mi je pa zgodil tut, da sem vidla ful ogromno luno, se vecjo podgano in goreco bencinsko in me je blo ob tem strah.

 6. fett Says:

  vse to samo od kave :O

  ziher nisi kej halucinogenga užila? ;)

 7. Buš Says:

  Name pa kava nekak ne vpliva, dostkrat sm pred spanjem spil eno šalo pravega čaja pa sm spal ko dete :D